100 Micro Million events og USD 5000000 hos PokerStars

pokerstars micromillionsSå er der ikke længe til, at du kan spille med om en samlet garanteret præmiepulje på astronomiske 5.000.000 hos verdens største online pokersite PokerStars.

Om ikke så længe, så starter der endnu en ny udgave af MICROMILLIONS hos PokerStars. MICROMILLIONS er atter tilbage på programmet, og denne gang kan du vinde din andel af den samlede garanteret præmiepulje på hele $5.000.000.

Der er slet ikke noget at sige til, at PokerStars igen vælger at afholde MICROMILLIONS, da det har vist sig år efter år, at være en af de aller mest populære online turneringsserier i hele verden. Den har altid tiltrukket håbefulde pokerspillere fra hele verden, lige fra nybegynderen til de gamle garvede pokerspillere.

I år bliver der afviklet intet mindre end 100 MICRO MILLIONS events hos PokerStars, så der er rigeligt at tage fat på, og masser af chancer for at vinde sin bid af den samlede præmiesum. Selvom PokerStars garanterer minimum $5.000.000 den samlede præmiepulje, fordelt på alle 100 MICROMILLIONS events. Så kan du roligt regne med, at dette tal bliver langt større, i kraft af den store strøm af pokerspillere der melder sig til.

Udover de mange penge der er på spil, skal man også huske på, at du kan skrive dig direkte ind i poker historiebøgerne, hvis du skulle gå hen og vinde en eller flere af de 100 MICROMILLIONS events. Der er altså tale om pokerturneringer der indeholder prestige og anerkendelse, hvis det skulle lykkes dig at tage en MICROMILLIONS skalp eller to.

Du kan sagtens nå at oprette en PokerStars konto, da det første MICROMILLIONS event først starter d.6. maj, og den sidste MICROMILLIONS bliver spillet d.20. maj. Du kan oprette dig som kunde hos PokerStars her, og hvis du skriver PSP7824 når du registrerer dig som kunde. Vil du blive kvalificeret til, at få hente helt op til $600 i PokerStars pokerbonus.