Bachir Boumaaza fik spillet 1 million haender

Det er altid rart at få spillet lidt poker foran computeren. Nogle mennesker foretrækker at spille et enkelt bord for at bevare overblikket, mens andre går til helt andre metoder når de skal spille poker online. Bachir Boumaaza er et glimrende eksempel på dette. Den dygtige herre der er kendt under sit alias ’Chiren80’ hos PokerStars, valgt i starten af december at starte sit nye eventyr, og det betød altså 1.000.000 spillede hænder på blot en måned.

Det store forsøg lykkedes

Tiden er nu inde, og forsøget lykkedes. Ved at spille et uhørt højt antal borde og en stædighed som ingen andre, lykkedes det Bahir Boumaaza at gennemføre sit forsøg.

Faktisk blev det til mere end 1 million hænder på de 31 dage. For at være helt præcis fik den dygtige spiller tilbagelagt 1.000.175 hænder, og de blev alle spillet på de absolut mindste takster som er på $0.01/$0.02 i varianten No Limit Texas Hold’Em.

Det vanvittige forsøg var mere end blot en opvisning for Bachir. Det var nemlig et ønske om at bevise at poker virkelig er et spil der handler om færdigheder og ikke blot held, og man må sige at Bachir har fået ret i den holdning. En samlet profit på $2.200 er det blevet til, og det er til trods for at man højest kan købe sig ind for $2 på de borde som der er blevet spillet de sidste 31 dage for Bachir.

Forsøget startede den 18. december og sluttede fra blot et par dage siden, og mon ikke at PokerStars er godt tilfredse med resultatet for den store udfordring. Bachir Boumaaza er nemlig en del af Team PokerStars Online Pro, og er således på kontrakt med verdens største pokerside.

Skal blive spændende at følge lignende forsøg

Det skal blive spændende at se om lignende forsøg vil blive forsøgt i fremtiden.

Følg rekordforsøg hos PokerStars