Bet24 Poker giver USD 100000 bort i marts

Der er ikke meget der tyder på at de nogensinde kommer til at få armene ned hos Bet24 Poker, og derfor vil de igen i marts gentage succesen med at afholde et stort rake race. Denne gang er al sund fornuft dog føjet af bordet, og i denne måned vil der være hele $100.000 til fordeling iblandt de mest aktive pokerspillere. Der har aldrig nogensinde været så stor et rake race hos Bet24 Poker før, så hvis du endnu ikke har prøvet deres glimrende pokerside er det på høje tid at få det gjort.

Opdelte races

Bet24 Poker har som i de tidligere måneder valgt at opdele pengepræmierne i to races. Det betyder at der fra den 1-15. marts vil være $50.000 i puljen, og et identisk race vil så foregå fra den 16-30. marts. Alle spillere hos Bet24 Poker har mulighed for at være med, og der venter vinderen af hvert race en kontant gevinst på $6000. De 100 mest aktive spillere vil få del i de mange penge som gives væk, og du kan endda kombinere denne kampagne med både deres velkomstbonus og VIP program.

Automatisk tilmelding

Der er hverken behov for manuel tilmelding eller lignende for at være med i disse to rake races hos Bet24 Poker. Enhver person der optjener player points i de gældende perioder vil være en del af denne promotion, så du skal bare læne dig tilbage og se om du kan blive den helt store vinder i marts måned.

Du kan optjene player points i disse rake races ved både at spille cashgames, Sit & Go og Multi-table turneringer. Det er derfor kun op til dig selv hvordan vejen til den store gevinst skal foregå, og er du ny kunde kan du også modtage en poker bonus på op til 6000 kroner.

Besøg Bet24 Poker allerede nu og spil med om mere end en halv million kroner i marts måned.

Besøg Bet24 Poker