Bogstavjagt

bogstavjagt_1

Prøv lykken med et spil Bogstavjagt online

Bogstavjagt er et af de helt klassiske danske skrabelodder. Hos Danske Spil har de nu gjort det tilgængeligt for alle og enhver at prøve lykken og se, om der ligger en stor gevinst og venter.

Det eneste, du skal gøre for at prøve skrabeloddet på nettet, er at logge ind på Danske Spils hjemmeside. Hovedgevinsten er på hele 600.000 kroner!

Spil Quick Skrab hos Danske Spil her >>

 

Gratis prøvespil

Kender du ikke så meget til reglerne i Bogstavjagt, har Danske Spil gjort det muligt for dig at prøve skrabeloddet helt gratis. På den led kan du lære spillet bedre at kende og se, om det er noget for dig.

Der er dog få skrabelodder, som er mere underholdende end Bogstavjagt. Spillet går ud på, at du får en plade med en række ord på. Derudover har du 21 bogstaver, som skal skrabes. De bogstaver, du skraber fri, må du markere på pladen med ordene på. Spillet går med andre ord ud på at få markeret så mange ord som muligt på pladen. Jo flere ord – jo højere gevinst.

 

Bonusord og fordobling af gevinst

Ved siden af den store plade har du også mulighed for at skrabe dig frem til ekstra gevinster via de såkaldte bonusord. Får du udfyldt et bonusord, skal du bagefter skrabe dig frem til gevinsten ved bonusordet. Det kan enten være 30 kr, 100 kr, 200 kr eller 400 kr.

Bonusord er ikke den eneste vej til at forhøje din gevinst. Det kan du også gøre ved at skrabe et ord med en stjerne. Nogle af bogstaverne på pladen indeholder nemlig en stjerne, og hvis du får skrabet et ord, hvori et af bogstaverne har en stjerne, får du fordoblet din samlede gevinst. Gevinsten fordobles, hvis du har mellem 3 og 9 ord på pladen.

 

Kom så med et s!

For at ramme den store gevinst har du brug for at skrabe nogle af de mest brugte bogstaver på dansk. Det vil sige, at Ø, Å, Q og X normalt ikke er de bedste at skrabe. Et S, E, T eller A er derimod et godt skridt mod gevinsten.

Det sjove ved bogstavjagt er også, at den tager lidt tid at komme igennem. Du får med andre ord masser af underholdning for kun 30 kr.