Daniel Negreanu vil sigte efter at blive den bedste i verden

2011 skal være året hvor PokerStars frontfiguren Daniel Negreanu vil indtage titlen som den mest vindende turnerings pokerspiller igennem tiderne. Sådan er det i hvert fald hvis man spørger Daniel Negreanu selv, som udtaler i sin blog at han målrettet vil gå efter at overgå Phil Ivey som i dag bærer den fornemme titel.

En fabelagtig pokerspiller

Der skal slet ikke herske nogen som helst tvivl om at Daniel Negreanu er en super dygtig pokerspiller og at han helt klart har en realistisk chance for at nå sit mål om at blive den pokerspiller igennem tiderne, der har vundet flest pengepræmier i turneringspoker.

Sidst man så noget til ham i en stor live turnering var i for nogle uger siden. Her nåede han på finalebordet i Sydney under APPT hvor det blev til en 9. plads til $36.000, og han var også at finde på finalebordet i oktober måned ved EPT i Wien, hvor han sluttede på en 4. plads til $244.178.

Hvorvidt det lykkes den gode Daniel Negreanu at nå målet kan vi naturligvis kun gisne om, men han starter allerede med at gøre forsøget ved PokerStars Caribbean Adventure også kaldet PCA i starten af januar 2011. Hvor der helt sikkert kommer et stort antal af verdens største pokerprofiler for at starte pokeråret med et brag, og tage årets første live poker turnering.

Følg Daniel Negreanu hos PokerStars

I mellem tiden kan du følge Daniel Negreanu der til dagligt slår sine folder hos PokerStars, hvor han ofte kan findes i de store cashgame og af til også deltager i forskellige online pokerturneringer.

Start din poker karriere hos verdens største online pokerrum PokerStars her, og få en fantastisk PokerStars signup bonus på hele 100 % op til $600 med PokerStars bonuskode PSP7824.

Lav PokerStars konto