De bedste skattefri søndags turenringer

Søndag er uden sammenligning den største turnerings dag i online poker, hvor alle online pokerrum afholder deres største garanteret turnering. Dette betyder endnu større præmier til spillerne end normalt, og det er uden tvivl dagen man bør spille turneringer på, hvis man ønsker den helt store poker gevinst online.

Mange penge kan vindes

Alle seriøse pokerspillere sidder derfor klar ved skærmen hver eneste søndag, hvor der virkelig er gode penge at hente for de dygtige. Dette gælder også for i tusindvis af danskere, der søndag efter søndag kæmper med om de mange millioner kroner.

Danske spillere bør dog altid holde sig til de skattefri søndags turneringer, da disse er langt mere værd end skattepligtige. Det vil således være rigtig surt at aflevere 40 % af gevinsten i skat, hvis man endelig skulle vinde den store gevinst en søndag.

Bedste skattefri søndagsturneringer

Af de mest populære skattefri søndags turneringer finder man Party Poker $300.000 garanteret, hvor spillere kan vinde mellem $35.000 og $45.000 hver eneste gang i første præmie. Spillere kan købe sig ind direkte for $215 eller kvalificere sig for helt ned til $3 og opefter. Denne turnering er uden tvivl et sikkert valg hver søndag og er flere gange blevet vundet af danskere.

En anden god søndagsturnering er William Hill Poker $200.000 garanteret, der altid har været blandt de mest populære online. Søndags turneringen på William Hill Poker er blandt de lidt dyrere af slagsen og koster $320 i buy in. Der findes dog masser af satellitter fra kun $3.80 og opefter, hvilket gør alle kan være med i turneringen ved at kvalificere sig.

Bet24 Poker $150.000 Champion Chip er uden tvivl også værd at nævne, da denne hver uge tiltrækker masser af danskere. Denne populære skattefrie søndagsturnering koster kun $200 i buy in og har en rigtig god spillevenlig struktur og moderat modstand. Med kvalifikationsturneringer fra kun $2 kan alle ligeledes være med og få del i den gode præmiepulje.

Til sidst bør man naturligvis også nævne Classic Poker €75.000 garanteret, der altid har været blandt de absolut foretrukne blandt mange danskere. Classic Poker afholder satellitter fra helt ned til €1 til denne turnering og vinderen får normalt omkring €15.000 i præmie. En væsentlig grund til populariteten er turneringens overlay søndag efter søndag, hvilket altid gør buy in på €135 til en god investering.

Vi ønsker danskerne held og lykke med søndagsturneringerne og håber selvfølgelig på at se en dansk vinder i en af ovenstående.