Deltag i EUR 4000 turnering hos Unibet Poker

Turneringer er en fornøjelse at spille, og hos Unibet Poker har de masser af fede turneringer dagen lang, hvor du kan spille med om store garanterede præmiepuljer for meget lave indskud.

6 max turnering

En af de mere spændende daglige turneringer hos Unibet Poker er deres daglige €4000 Rebuy turnering. Denne turnering spilles som en 6 max turnering som betyder at i kun er 6 spillere på hvert bord. Det sikrer mere action og en sjovere oplevelse end på de store Full Ring borde hvor op til 10 spillere vil sidde ved det samme bord.

Denne €4000 Rebuy turnering har et indskud på blot €10+€1 og giver rig mulighed for at vinde stort for en meget lille investering. Det er dog ikke kun denne turnering du skal holde øje med hos Unibet Poker. Fra kort tid siden valgte folkene bag det store Microgaming netværk nemlig at opdatere deres turneringsprogram med masser af store turneringer hvor du kan vinde tusindvis af euro i deres stjernespækkede turneringer.

Et spændende produkt

Unibet Poker har i det hele taget et spændende produkt set med en pokerspillers øjne. Du er som kunde hos Unibet Poker altid i højsædet, og med sign-up bonusser, høj ugentlige rakeback og masser af fede turneringer er Unibet Poker et oplagt valg for den kræsne spiller som både vil have masser af muligheder for at spille og en god aftale der sikrer et højt afkast for ens spil.

Nye spillere hos Unibet Poker kan med fordel få en sign-up bonus på op til €1000 når de indbetaler penge for første gang, og med det forbedrede VIP program hos Unibet Poker har du nu muligheden for at få 50 % i rakeback hver eneste uge. Meget bedre kan det ikke gøres, så opret dig som spiller og nyd de mange enestående tilbud og spil med i den store €4000 Rebuy turnering hver dag.