EUR 40000 kampagne i januar hos 24h Poker

Hvis du er en af de pokerspillere som hver dag nyder at spille online har 24h Poker et rigtig godt tilbud til dig. I løbet af 2 perioder i januar har du nemlig mulighed for at spille med om henholdsvis €18000 og €22000. For at kunne vinde en del af de mange penge skal du i den første periode optjene mindst 200 VIP point på et dagligt basis, og i det sidste rake race skal der optjenes 250 VIP point hver dag. Klarer du dette krav kan du dog også se frem til at få masser af penge på kontoen.

Sådan fungerer det

Det første race kører fra den 1-15. januar og som tidligere fortalt skal du altså minimum optjene 200 VIP point hver dag. Når racet er slut vil €18000 blive fordelt iblandt de kunder hos 24h Poker som har klaret kravet. Det næste race kører fra den 16-30. januar og fungerer på præcis samme måde med undtagelse af at man i denne periode altså mindst skal optjene 250 point. Her vil der så blive uddelt €22000 til de ihærdige kunder, og så er det pludselig blevet meget sjovere at spille poker.

Tilmelding foregår automatisk

For at kunne være med i denne kampagne skal du hverken tilmelde dig eller lignende. Du går bare i gang med at spille, og så længe at du optjener de krævede point vil 24h Poker dele penge ud til dig og alle de andre kunder som har været en del af denne fornemme promotion.

Skynd dig derfor at få oprette en konto hos denne fremragende udbyder og så kan du være med i kampen om i alt €40000 der skal fordeles blandt de mest ihærdige spillere hos 24h Poker der kan se frem til en overdådig kontant belønning for deres spil i årets første måned.

Besøg 24h Poker