Fast dansk rake race hos Bet24 Poker

Pengene bliver nærmest kastet ud til højre og venstre hos Bet24 Poker i disse dage, og på baggrund af den høje popularitet iblandt de danske spillere, er der nu blevet taget en rigtig god beslutning. Det er nemlig nu blevet fastlagt at der hver måned vil være 30.000 kroner i præmiepuljen i et eksklusivt dansk rake race, og derfor kan du altså vinde masser af penge hos Bet24 Poker. Vinderen af hvert race vil få 5.000 kroner i præmie, så der er masser af grunde til at man skal være med.

Sådan fungerer det

For at være med i dette rake race skal man først og fremmest oprette en konto hos Bet24 Poker. Derefter kan man vælge at modtage deres store 100 % velkomstbonus på op til 6000 kroner. Når dette er gjort vil du så kunne gå i gang med at spille, og alle player points du optjener, vil forbedre din placering i den endelige stilling. Der er desuden mulighed for at deltage i det øvrige $100.000 rake race der er åbent for alle spillere i marts måned, så man har næsten ikke råd til at lade være med at vælge denne udbyder.

Penge til top 50

De 50 danske spillere der optjener flest player points i marts måned, vil alle blive krediteret med en kontant præmie. Den mindste er på 100 kroner, og der er som tidligere fortalt hele 5.000 kroner til vinderen. Bare ved at komme på en 4. plads vil man få 2.150 kroner i gevinst, så der er virkelig lagt op til en spændende måned hos Bet24 Poker.

Husk også at du kan kombinere disse lækre races med det store bonus program der kan sikre dig en uhørt høj mængde cashback. Besøg Bet24 Poker nu og vær med i denne kampagne!

Registrer dig hos Bet24