Fremragende bonus program hos Bet24 Poker

Det kan ofte være svært at gennemskue værdien i diverse VIP programmer, og derfor har Bet24 Poker valgt at gøre deres særlige loyalitetsprogram meget overskueligt så du aldrig er i tvivl om hvilke fordele som du kan spille dig til. Dette VIP program er i bund og grund et bonus program der gør at du hele tiden kan spille bonusser fri som spiller hos Bet24 Poker, og det giver dig en slags indirekte rakeback der sikrer dig masser af værdi oveni de mange flotte kampagner som Bet24 Poker afholder konstant.

Månedligt & årligt VIP niveau

Så snart du går i gang med at spille hos Bet24 Poker vil du optjener player points. Disse point bestemmer hvor hurtigt du optjener bonusser og kontanter, og det kræver et vist antal optjente point pr. måned eller år for at opretholde ens status. Hvis du f.eks. optjener 6000 point på en måned vil du få $10 i kontanter for hver 162 point du optjener, og det er i sig selv lig med masser af value, og derudover er der store belønninger til de spillere som er særligt flittige ved bordene. Man kan nemlig opnå vanvittigt store fordele i dette specifikke VIP program, så de store spillere har virkelig noget at se frem til.

Elite VIP

Det absolut mest givende VIP niveau man kan være på er det som hedder Elite VIP. Det kræver 240.000 optjene point om året at kravle op af podiet og indtage denne plads, men så kan du til gengæld også glæde dig over at vanvittige $100 vil blive sat ind på din konto hver gang du optjener blot 810 player points. Med så mange fordele i dette helt unikke VIP program er Bet24 Poker et meget givende sted at spille, så opret dig med det samme og start dit spil med en $600 bonus!