Frequent Player Program hos PokerStars

PokerStars har et af de bedste VIP programmer der eksisterer men det kan ofte være en smule svært at sætte sig ind i reglerne for det hvis man er ny inden for poker.

VIP programmet fungerer på den måde at du automatisk optjener FPP point for hver cent du bidrager med i rake, og afhængigt af hvor loyal en kunde du er, kan du opnå store kontante fordele. PokerStars vil nemlig gerne belønne deres aktive kunder med en række gode tilbud, og dette indeholder blandt andet VIP butik, VIP Stellar Rewards og meget andet.

6 VIP niveauer

Der findes 6 forskellige VIP niveauer hos PokerStars, og det er kun mængden af optjente FPP point der afgør hvor højt et niveau du kommer til at ligge på. Alle spillere vil starte på Bronze, og herfra kan du så avancere helt op til Supernova Elite som giver uhørt mange fordele. For dine optjente point kan du købe fede ting i deres store VIP butik hvor man kan få alt lige fra tøj til elektronik, og du køber tingene for dine point som er en slags valuta hos PokerStars.

100 % bonus til nye spillere

Kunne du tænke dig at være en del af VIP programmet hos PokerStars har du ekstra meget at se frem til når du laver din første indbetaling af penge. Hvis du indtaster koden PSP7824 når du tilmelder dig, vil en 100 % bonus på op til $600 nemlig blive tilføjet din konto, og så kan du spille bonussen fri samtidig med at du optjener FPP point til VIP programmet.

Bliv klogere på dette innovative og givende VIP program hos PokerStars og få op til $600 i bonus som ny kunde, og hold desuden øje med deres mange gode kampagner og store online events.

Få PokerStars bonus og bliv gratis VIP medlem