Håndbold bookmakere

Når man vil spille odds på håndbold er der heldigvis flere muligheder for at gøre netop dette her i landet. Takket være den brede vifte af bookmakere med dansk licens, som findes her i landet, er udbuddet af bookmakere med håndbold odds heldigvis tilpas stort, og det samme er udvalget af odds på kampe og turneringer i håndboldens verden.

I denne guide til de bedste håndbold bookmakere giver vi dig et par “sikre valg”, når det kommer til håndbold odds, så du ved hvor du kan oprette en spillekonto og få adgang til odds på f.eks. dansk håndbold og de store internationale turneringer.

Vil du gerne i gang med det samme, kan vi anbefale at du kigger nærmere på odds hos 888sport. Her forholder det sig nemlig sådan, at 888 sponsorerer den danske herreliga i håndbold i øjeblikket, og derfor er der selvfølgelig også masser af håndbold odds på plakaten hos 888.

Spil på håndbold hos 888sport.dk >>

 

888sport er den bedste håndbold bookmaker

888ligaen_888sport

Som vores foretrukne håndbold bookmaker i øjeblikket har vi 888sport. Denne internationale bookmaker fik dansk licens hos Spillemyndigheden i 2013, og har hurtigt taget danske spillere med storm med deres store udbud af odds på sport – herunder selvfølgelig også håndbold.

888 sponsorer også i øjeblikket den bedste danske herreliga i Danmark, som derfor kalder for 888Ligaen. Disse sponsorater har det med at løbe ud på et tidspunkt, hvorefter ligaen igen vil skifte navn, men uanset hvornår dette sker, har 888sport signaleret at man er seriøse omkring at blive danskernes foretrukne håndbold bookmaker.

888 giver dig naturligvis også muligheden for en lækker velkomstbonus, når du opretter konto og indbetaler penge, og denne bonus kan selvfølgelig også bruge til at spille på håndbold odds.

Spil på håndbold hos 888sport.dk >>

 

Solidt udvalg af håndbold odds hos NordicBet

nordicbet_bookmaker

En anden glimrende håndbold bookmaker i det danske marked er NordicBet. Faktisk finder du nok et endnu større udvalg af håndbold odds her, end du gør ved de fleste andre bookmakere. Derudover er NordicBet kendt for at have masser af fede odds-tilbud på de største håndbold-kampe, som f.eks. når de danske landshold spiller EM, VM eller OL.

haandbold_odds_nordicbetNår du ankommer til NordicBet kan du nemt finde håndbold odds i menuen, hvor du kan spille på alt fra lettisk håndbold til Champions League.

Som du kan se i grafikken her til højre, er der rigeligt med ligaer at vælge imellem, herunder selvfølgelig også de danske ligaer, og NordicBet udmærker sig også ved at tilbyde live-odds på flere af de største håndboldkampe. Det drejer sig typisk om dem, som vises i TV, men dog ikke nødvendigvis begrænset til disse.

Vil du danne dig et overblik over, hvilke håndboldkampe i hvilke lande, som er tættest på i kalenderen, skal du blot vinge kassen af ud for “håndbold”, og du vil se alle kommende håndboldkampe, hvorpå NordicBet tilbyder odds, i en kronologisk rækkefølge.

Er det f.eks. Champions League som er næst i programmet, så at sige, vil du se disse odds øverst, og ellers er det bare om at scrolle ned gennem listen, til du finder dét der er interessant for dig.

Som altid er der mulighed for at score sig en fed velkomstbonus hos NordicBet, når man indbetaler første gang, og indbetaler du f.eks. 200 kr. vil du få 200 kr. ekstra at spille for med det samme.

Kom i gang med odds hos NordicBet.dk >>

haandbold_odds_champions_league_nordicbet

Her ses odds på en Champions League-spillerunde i håndbold hos NordicBet. Det lille “+5” indikerer, at der er fem odds-markeder tilgængelige på kampen, hvilket betyder endnu flere odds-muligheder end bare 1X2-odds på kampene.