Hvilket pokerrum skal man vælge

Dette spørgsmål er der mange nybegyndere som spørger om og i princippet kan det være lidt hip som hap og afhænger måske af de promotions som foregår i pokerrummet på det tidspunkt hvor man laver en konto.

Mange tilbud at vælge imellem

Det er forholdsvis umuligt at orientere sig om de enkelte tilbud på daglig basis og det er bestemt heller ikke nødvendigt for at lave en beslutning om hvor man skal spille online poker.

Har man mest interesse i at spille om penge så kan nybegyndere nærmest vælge hvilket som helst pokerrum da hovedparten af pokerrummene har rigeligt med spillere på de laveste niveauer.

Er man derimod mest interesseret i turneringspoker så er det lidt anderledes da der er stor forskel på udbuddet rundt omkring. Det er rimeligt vigtigt at få en del freerolls med når man laver en konto og her udmærker Party Poker sig en del.

Pokerrummet er blandt de absolut største og giver en fin Party Poker bonus på 100% op til $500 som frispilles i mindre portioner men mere vigtigt er at nye spillere får adgang til gratis pokerturneringer med en samlet præmiesum på $30.000

For at få andel i de mange penge kræver Party at der indsættes penge på pokersiden men yderligere krav findes ikke og dermed kan man, ved at lave et indskud på pokersiden, rent faktisk gratis spille med i de daglige, ugentlige og månedlige gratis turneringer som findes.

Dagligt er der 3 turneringer som hver har $100 i præmiepenge men derudover så går de 50 bedst placerede videre til den ugentlige turnering hvor præmiebeløbet stiger til $2500. Ender man i top 200 har man kvalificeret sig til månedsfinalen hvor der er €10.000 på spil.

Det er altså muligt at dygtiggøre sig i turneringspoker uden at skulle op med en eneste krone da samtlige disse turneringer er gratis at deltage i. At der findes et krav om indskud er rimeligt nok idet pokersiden på den led sikrer at kun spillere over 18 år deltager.

Få din bonus og turneringsbilletter

Få bonus og adgang til gratis poker turneringer til en samlet værdi af $30.000.

Bliv kunde på Party Poker