Hvor finder man den bedste poker rakeback

Online poker rakeback er blevet en mere og mere vigtig del af mange online poker spilleres valg af pokerrum. Dette har betydet at flere pokersider i dag tilbyder rakeback aftaler til deres spillere, hvor den enkelte pokerspiller får en procentdel af den betalte rake per hånd tilbage igen.

En god ekstra belønning

Mange pokerspillere nyder godt af denne ekstra poker bonus hver måned, der betyder man altid er sikret en del af kagen, selvom man skulle tabe i poker i pågældende måned. Der er således gode gratis poker penge at hente for pokerspillere, hvorfor en poker rakeback aftale vil være en rigtig god ide for alle pokerspillere.

Der kan imidlertid være stor forskel på de enkelte rakeback aftaler, både fra en pokerside til anden og fra en poker portal til anden, der tilbyder disse aftaler til pokerspillere. For pokersidernes vedkommende kan der være stor forskel på både procentsatsen af rakebacken og på måden hvorved den beregnes og udbetales. F.eks. tilbyder nogle pokersider helt op til 40 % rakeback, mens andre ligger lavere end dette niveau.

Undersøg din aftale

Dette betyder ikke nødvendigvis at rakeback aftalerne er dårligere, da andre bonusser kan opveje for mindre poker rakeback. Det kan derfor være en god ide for pokerspillere, som ønsker en poker rakeback aftale, at undersøge markedet grundigt før de signer op ved et pokersite. Samtidig kan man med fordel anvende poker portaler, der har undersøgt pokersiderne, hvis man ønsker præcis vejledning om, hvor man finder de bedste poker rakeback aftaler online.