Jonas Tulkaz Klausen

Denne unge fynbo optrådte på live pokerturneringsscenen for første gang i 2005 hvor han deltog i den populære Master Classic der finder sted i Amsterdam. En femteplads og $30.000 kunne debuten kaste af sig og det efter at have spillet en kæmpe-pot mod Smukke Carsten hvor Jonas måtte se sine bønder bliver slået af smukkes AK.

Har vundet $900.000 på live poker

Siden den præstation er det gået slag i salg for Jonas og totalt har han nu vundet næsten $900,000 på liver poker events hvilket forskellige online poker sider også bemærkede hvilket først resulterede i en sponsorkontrakt med danske Mermaid Poker. Denne kontrakt er nu udskiftet med et engagement hvor Jonas Klausen repræsenterer Titan Poker der huserer på et af de største netværk i pokerverdenen.

Den største præstation Jonas har lavet var i år 2009 hvor han ved WSOP i en $1500 event endte på en fornem andenplads som gav ham den nette sum af $322.000 som kom i kølvandet på en anden rigtig god præstation det år, nemlig en ottende plads på hjemmebane i Danmark til European Poker Tour. Denne placering indbragte mere end en halv million kroner og er en af de placeringer som har talt godt på den samlede præmiesum som Jonas Klausen kan bryste sig af til trods for sin unge alder

En turneringssejr er det også blevet til nede i Østrig. Her vandt Jonas €34.000 i et stærkt besat felt bestående af 64 spillere. Endvidere er det blevet til to finaleborde til danmarksmesterskabet i poker hvor Tulkaz i 2007 endte på en flot tredjeplads og året efter blev det til en enkelt plads længere nede af rangstigen. At komme på finalebordet og være med helt fremme i feltet to år i træk er noget som er de færreste forundt at opleve og Jonas Klausen har bestemt fortjent på et tidspunkt at kunne smykke sig med den fine titel som danmarksmester.

Vil gerne være politibetjent

Jonas overvejer for øjeblikket sin karriere som professionel pokerspiller da han har et udtrykt stort ønske om at komme ind ved politiet. Forberedelserne er lavet og Danmark bliver nok en talentfuld spiller mindre i efteråret 2010 men de mange gode præstationer og det herlige humør som Klausen har bidraget med til det danske pokersamfund vil blive husket længe efter han lægger kortene fra sig.

Læs om Jonas Klausens kollega den unge kvindelige pokerspiller Sidsel Helle Boesen