Kom med til EUR 12000 freeroll hos Inter Poker

Året 2011 er så småt ved at lakke imod enden, og for at fejre et nyt år med maner har Inter Poker valgt at afholde en stor €12.000 garanteret nytårs turnering som spilles i det nye år, og du har hver dag 3 muligheder for at sikre dig en plads i eventen.

For at tilmelde dig en af de daglige satellitturneringer skal du minimum spille 50 raked hænder, og så er det muligt at tilmelde sig. Turneringerne starter 13.00, 18.30 og endeligt 21.30 dansk tid hver eneste dag frem til den 31. december.

Mange pladser på højkant

I hver af de daglige satellitturneringer som spilles hos Inter Poker vil der være 10 sæder garanteret til den endelige €12.000 freeroll som spilles den 12. januar 2012 19.30 dansk tid. Med mere end 80.000 kroner i præmiepuljen er dette på alle måder en freeroll der er værd at spille sig til, og du kan altså sikre dig et sæde ved at vinde en af de daglige kval-turneringer der kun kræver at du har spillet 50 raked hænder før du kan tilmelde dig. Dette er derfor en rigtig fin kampagne som det kan anbefales at være en del af.

Sikrer dig dit sæde nu

Kunne du allerede nu godt tænke dig at sikre dig dit sæde til den store freeroll i det nye år så skal du bare oprette en konto hos Inter Poker og se at få spillet 50 raked hænder. Som ny kunde kan du gøre brug af deres gode sign-up bonus som er en 200 % bonus på op til €1000. Derudover har du også mulighed for at være en del af deres VIP program der sikrer masser af værdi for loyale kunder.

Kig forbi Inter Poker nu og se hvordan du kommer med til turneringen.

Opret din Inter Poker konto her!