Kom til Premier League Poker hos Party Poker

Premier League Poker er navnet på en speciel live begivenhed som Party Poker har arrangeret i samarbejde med World Poker Tour. Her vil et væld af stjerner møde op for at spille med i både kvalifikationsturneringer og den endelige finale der har et indskud på $125.000. Du bør dog ikke lade det beløb skræmme dig, for hvis du er en smule ihærdig kan du nemlig komme med til Premier League Poker helt gratis. Fra den 6. februar og frem til den 18. marts afholder Party Poker satellitturneringer fra $0 og helt op til $700 i indskud.

Finale hver søndag

Hver uge finder en finale sted online hos Party Poker, og her er der et indskud på $700. I denne turnering vil der være 1 pakke garanteret til Premier League Poker, og pakken har en værdi af $13.000. For hver $13.000 der bliver genereret i præmiepuljen vil yderligere sæder blive tilføjet. Det smarte ved denne kampagne er at man via de daglige freerolls kan komme med til de finaler der spilles hver søndag, og det gør det attraktivt for alle at deltage. Hver pakke inkluderer alt hvad man skulle få brug for, og det er ikke småting om Party Poker giver dig.

Det kan du vinde

Alle der vinder en pakke til Premier League Poker hos Party Poker vil få et sæde til en værdi af $10.450 til turneringen samt fire overnatninger på et luksushotel i Wien. Derudover vil der også blive uddelt $1.350 til lommepenge som du selv skal sørge for at bruge på transport og forplejning under din tur til den store event.

Log ind på Party Poker allerede nu og se mulighederne for hvordan du kommer med til Premier League Poker og kommer til at spille med de store stjerner.

Klik her og besøg Party Poker