Kvalificer dig til ONYX CUP hos Full Tilt Poker

ONYX Cup er det nyeste skud på stammen når det kommer til store internationale live turneringer. Med vanvittigt høje indskud er ONYX Cup den hårdeste turneringsserie i verden.

Gode muligheder for kvalifikation

På trods af det kan koste mere end 1 million danske kroner at spille med, har Full Tilt Poker masser af spændende muligheder for at indkassere en billet til denne fantastiske serie af turneringer. Den store ONYX Cup er helt ny, og på trods af at ingen af de øvrige turneringer endnu er blevet spillet, garanterer Full Tilt Poker $30.000.000 i præmier ved den kommende udgave af serien. Med andre ord er ONYX Cup det mest eksklusive du kan spille med i som pokerspiller.

Denne fremragende turneringsserie vil resultere i et væld af forskellige events. Hver turnering har sit eget indskud, og fælles for alle turneringerne er at de alle vil blive spillet i USA. Dermed vil ONYX Cup også komme forbi Las Vegas som i flere årtier har været hjemstedet for World Series of Poker.

Full Tilt Poker tilbyder masser af spændende muligheder for at komme med til ONYX Cup gennem deres mange satellitturneringer. For så lidt som 100 optjent spiller-point kan du kvalificere dig til en af de mange spændende turneringer og være med når den mest eksklusive elite af spillere mødes til at dyste med om millionerne og æren i de forskellige ONYX turneringer.

Mange store profiler har meldt deres ankomst

Det skal blive spændende at se hvor mange spillere der vil besøge disse hæsblæsende turneringer, og allerede nu har flere af de store profiler hos Full Tilt Poker i form af Phil Ivey, Gus Hansen og ikke mindst Tom Dwan alle meldt ud at de vil være at finde ved de fremtidige ONYX turneringer.

Opret dig som spiller hos Full Tilt Poker og modtag op til $600 i poker bonus og kvalificer dig til ONYX Cup billigt!

Læs mere om ONYX CUP her!