Kvalificerer dig til Irish Open med Bet365 Poker

Bet365 Irish Poker OpenBet365 Poker kører i øjeblikket et kæmpe udvalg af kvalifikations turneringer til den store Irish Open event i Dublin. Du kan vinde en pakke til Irish Open for mindre end €1 hos Bet365 Poker.

Spilles den 22-25. april i Dublin

Den tilbagevendende pokerbegivenhed Irish Open er atter en gang lige på trapperne, og løber af stablen fra d. 22. – d. 25. april i Dublin. Irish Open er den ældste live pokerturnering på europæisk grund og har stolte traditioner, og derfor er det yderst prestige fyldt turnering at sætte sit præg på.

I år kan det blive dig der går hele vejen og kan kalde dig vinder af Irish Open 2011, og foruden den fornemme titel kan tage hjem med en stor pose penge. Sidste år vandt vinderen en pengepræmie på €600.000, og i år kan dette beløb sagtens gå hen og blive meget større. Derfor vil det være en rigtig god ide at forsøge at vinde en af de mange eksklusive Irish Open 2011 pakker som Bet365 Poker sætter på højkant i disse dage, hvor du rent faktisk kan komme i besiddelse af en af disse pakker for en investering på mindre end €1.

Masser af satellitturneringer hos Bet365 Poker

Bet365 Poker kører nemlig satellitter til deres Irish Open online finaler, hvor du kan kvalificere dig for blot €0.20. Det kan næsten ikke gøres billigere og må siges at være i et prisleje som de fleste nok kan overkomme i deres budget.

Du kan læse meget mere om satellit strukturen ved at logge dig ind på Bet365 Poker og gå til kampagner, hvor der er en nærmere beskrivelse samt en oversigt over satellit strukturen. For dem der ikke allerede har en Bet365 Poker konto, kan de blot registrere sig og åbne en konto nedenfor, hvor man også får en Bet365 Poker bonus på 200 % op til $1000 når man bruger Bet365 Poker bonuskode RIDER365. Denne Bet365 Poker bonus vil blive udbetalt i rater af $10 af gangen, og du har hele 2 måneder til at nå at spille hele bonussen fri, eller blot dele af den. Man bliver samtidig automatisk tildelt en billet til en gratis Bet365 Poker turnering med garanteret pengepræmier, kun for nye kunder hos Bet365 Poker.

Få Bet365 Poker bonus her!