Limit specialisten Terrence Chang udebliver fra WSOP

WSOP må fremover undvære deltagelse fra nok verdens bedste Limit Holdem turnerings spiller, den canadisk bosatte Terrence ”unassigned” Chang. Terrence er nemlig blevet nægtet adgang til USA hele to gange, og det er endda på trods af at han var der så sent som i sommers ved dette års udgave af WSOP, hvor han nåede hele 3 finaleborde.

Kunne ikke komme ind i landet

Det er ikke mere end en lille uge siden han forsøgte at komme ind i USA, med henblik på at spille en stor turnering i USA samt besøge nogle venner og træne lidt kampsport. Da han nåede frem til grænsen gik det ikke helt som forventet, dog blev han trukket til side som han plejer og blev spurgt hvorfor han ville ind i landet. Dertil svarede Terrence at han er professionel pokerspiller og vil ind i USA for at spille med i en stor turnering og vende tilbage til Canada efter et par måneder. Desværre for Chang “hoppede” immigrationsmyndighederne ikke på den forklaring og nægtede ham adgang.

Derfor får vi nok desværre ikke Fixed Limit specialisten at se i USA til de store live turneringer mere, men så kan vi heldigvis stadig ”nyde” ham online. Terrence ”Unassigned” Chang er ikke ”limit kongen” uden grund. Ved sidste års SCOOP på PokerStars vandt han nemlig hele to limit events på samme aften, til en samlet værdi af $185.000 og senere på året ved WCOOP vandt han også event #39 med et indskud på $1.050 som indbragte hele $83.030.

Se ham spille med i WCOOP og SCOOP

Du kan være heldig at se ham spille ved PokerStars årlige WCOOP og SCOOP events her. Har du ikke en PokerStars konto i forvejen så husk at brug PokerStars kampagnekode PSP7824 og modtag en 100 % op til $600 match bonus.

Download PokerStars