Mermaid Poker giver EUR 8000 bort i november

I november måned har du mulighed for at vinde ekstra store præmier hos Mermaid Poker. Hånd nummer 2.75 milliard er nemlig snart på vej til at blive spillet, og i den forbindelse giver €8000 ud til de spillere som vinder de udvalgte hænder på deres cashgame borde.

Vinderen af hånd nummer 2.75 milliard vil modtage en præmie fra Mermaid Poker på €1000, og der er også masser af penge til deling blandt de øvrige spillere som deltog i den pågældende hånd. Der er derfor skruer godt på for værdien hos Mermaid Poker i den kommende tid.

Ingen krav

Der er ingen krav der skal opfyldes for at man kan være med i denne kampagne. Så længe du har en konto hos Mermaid Poker og spiller med i deres cashgames har du mulighed for at vinde ekstra præmier, og hvis du er så uheldig ikke at have en konto endnu kan du oprette en helt gratis.

Mermaid Poker giver desuden op til €1000 i bonus til alle nye spillere, så du kunne med fordel spille denne bonus fri på deres borde samtidig med at du er en del af denne promotion.

€3000 freeroll

Det er dog ikke kun kontante præmier der er på højkant i denne kampagne. Mermaid Poker vil nemlig også senere på året afholde en €3000 freeroll for alle de spillere som rammer en af de hænder der følger op til den endelige 2.75 milliard hånd, så der er på ingen måder et øje tørt hvis man spiller hos Mermaid Poker i de kommende måneder.

Læs meget mere om dette gode initiativ fra Mermaid Poker og læs mere om hvilke præmier der er lagt i puljen ved at besøge deres hjemmeside hvor du gratis kan oprette en konto og samtidig få rakeback.

Opret din Mermaid konto her og få bonus!