Micro Bad Beat Jackpot hos Fortune Poker

Fortune Poker er nu klar med et helt nyt tilbud til deres mindre spillere. Nu har man mulighed for at spille med på udvalgte borde hvor der vil være en Micro Bad Beat Jackpot. Dette er et glimrende tilbud der betyder at man ikke behøver at spille højt for at score en stor gevinst hvis blot et bad beat finder sted, og gebyret er lavt. Der vil kun blive taget 2 cent af hver raked hånd til denne jackpot, og derfor er det markant billigere end den normale Bad Beat Jackpot.

€0.05/€0.10 til €0.25/€0.50

Den nye jackpot findes på udvalgte 9 og 6 mands borde hos Fortune Poker, og bordene adskiller sig desuden ikke yderligere fra deres borde udover at der vil være en jackpot der kan vindes. For at kunne få fat i den helt store gevinst skal du tabe med fire ens i 2’ere eller bedre, og lige så snart dette finder sted vil jackpotten blive udløst. Reglerne er derfor meget enkle at forstå, og hvis man alligevel begår sig på de lavere niveauer er det muligt at skrue ekstra meget op for underholdningen ved at vælge disse borde.

Prøv det nu

Er du klar på at prøve dette nye tilbud fra Fortune Poker er det bare med at komme i gang. Det er nemlig en helt ekstatisk følelse når man rammer en Bad Beat Jackpot, og med de nye og meget lavere borde er det nu blevet en mulighed for alle. Som ny kunde hos Fortune Poker kan du desuden også få op til €1000 i bonus, og der er masser af øvrige kampagner man kan deltage i hver eneste måned.

Registrer dig derfor som kunde hos Fortune Poker med det samme og se om du kan blive den næste store vinder.

Åben en konto hos Fortune Poker