Mobil poker hos Bet24 Poker

Bet24 Poker har altid stået stærkt når det har omhandlet nye produkter og initiativer, og nu har du mulighed for at benytte dig af Mobil poker og sportsbetting direkte fra din mobiltelefon. Det eneste der kræves før at du kan spille på farten, er at du har en iPhone, iPad eller en mobil enhed der benytter sig af Android styresystemet. Kan du nikke ja til en af disse ting er du få minutter fra at få den bedste oplevelse inden for online gambling ligegyldigt hvor du befinder dig henne, og det er gratis at benytte sig af.

Konto er nødvendig

Det er nødvendigt at have oprettet en konto hos Bet24 Poker hvis man gerne vil benytte sig af disse mobile services. Det er dog på ingen måder noget der burde hindre dig i at tage del i dette tilbud, for hos Bet24 Poker finder man nogle af de bedste løsninger til casino, poker og sportsbetting. Efter at have besøgt deres hjemmeside skal du vælge hvilket styresystem din enhed bruger, og kort efter kan du så logge ind på din konto via din mobil og have alle de mange fordele der følger med til dette produkt.

Et væld af muligheder

Med en oprettelse hos Bet24 Poker har du et væld af muligheder for at nyde de bedste spil via både din computer og din mobil, og det kan kun anbefales at man opretter sig som kunde. Der er nemlig både mulighed for at få op til 1000 kroner i bonus hvis man er vild med at satse på sportsbegivenheder, og for pokerspillere det nu blevet muligt at få op til 6000 kroner i bonus når man laver sin første indbetaling.

Læs meget mere om Mobil poker og sportsbetting hos Bet24 Poker og åben en konto nu.

Besøg Bet24 Poker