Nem installering af software hos Mermaid Poker

Hos Mermaid Poker er det meget nemt at komme i gang med deres fremragende pokerside. Alt hvad man skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside og downloade softwaren. Når dette er gjort, vil du på få minutter være klar til at gå i krig mod de øvrige spillere som holder til på det store og velkendte Boss Media netværk.

Mange fisk hos Mermaid Poker

Gennem tiden har hundredvis af danske pokerspillere valgt at spille på dette anerkendte netværk, som i særdeleshed er kendt for at tiltrække meget uerfarne spillere fra det meste af Europa. Mermaid Poker er din garanti for masser af action og særdeles gode tilbud.

Som ny kunde hos Mermaid Poker kan man få en særdeles flot sign-up bonus, der lyder på intet mindre end 200 %. Du kan få op til €1.000 ud af denne fremragende bonus, som også har nemme krav til, hvordan du spiller den fri. Modsat de fleste typer af bonusser vil du som ny kunde hos Mermaid Poker nemlig spille din bonus fri i små rater. På denne måde er det meget nemmere at få penge ind på sin konto hurtigere. For hver €25 du betaler i rake ved at spille hos Mermaid Poker vil €5 blive sat ind på din konto.

Det hele foregår automatisk, så alt hvad du skal bruge din tid på er at nyde de gode spil og se frem til op mod €1.000 i gratis penge. Udover den spændende bonus kan Mermaid Poker også prale af at være 100 % skattefrit for danske spillere. Med andre ord er du sikret skattefrie gevinster på alt hvad der hedder bonus og lignende.

Få en bonus hos Mermaid Poker

Få fingrene i denne lækre Mermaid Poker Bonus ved at oprette dig som kunde hos Mermaid Poker og se frem til masser af action og 100 % skattefrie gevinster.

Opret en Mermaid Poker konto.