Neteller et godt gambling deposit alternativ

Pokerspillere er ofte en anelse nervøse ved at bruge kreditkort når der skal laves et indskud på en pokerside. Der er reelt ingen grund til nervøsitet da hovedparten af alle pokerrum bruger cashiers som er anerkendte firmaer. Skulle du alligevel synes at det ville være bedre at finde en alternativ metode til at lave et indskud så er et godt alternativ at oprette en konto hos det gamle og agtværdige firma Neteller.

Har eksisteret siden 1999

Neteller er en af de ældste online banker som blev oprettet i 1999 og har siden været en af de allerstørste operatører i forhold til transaktioner mellem Neteller kunder og spillersider såsom pokerrum og online casinoer. Neteller er ejet af Neovia som er et børsnoteret firma på London Stock Exchange(NEO) og endvidere overvåges Neovia af Financial Services Authority (FSA) som er Englands svar på nationalbanken herhjemme.

Som kunde hos Neteller er du altså kunde hos et firma som er listet på en af verdens største børser og som overvåges grundigt af en anerkendt regeringsenhed i England. Bedre sikkerhed får man ganske enkelt ikke.

Registrer et kreditkort og begynd

For at indsætte penge hos Neteller skal du registrere dit kreditkort hos dem og lave et indskud. Du kan efter at indskud er accepteret ganske enkelt overføre penge til det spilleselskab du foretrækker at spille hos.

Læs mere om Poker Gambling Deposits.