Om

Gogsvendborgtgi er en dansk blog med fokus på håndbold. Vi er naturligvis primært fans af GOG Håndbold, men først og fremmest er det kærligheden til den målrige, underholdende og intense håndbold-sport som driver værket her på bloggen.

Vi har naturligvis stor fokus på odds på håndbold, når danske hold spiller store kampe i Europa eller selvfølgelig i de hjemlige ligaer. Her på bloggen vil du kunne læse odds-optakter til de største og mest spændende danske håndbold-kampe, og det gælder naturligvis også, når de danske landshold for mænd og kvinder er ude og spille de store turneringer som EM, VM og OL.

Vi elsker kort fortalt håndbold, og denne blog er vores beskedne bidrag til udbredelsen af håndbold som folkekær sport i Danmark.

 

Kontakt os

Vil du i kontakt med teamet bag gogsvendborgtgi.dk, kan du sende os en email på info@gogsvendborgtgi.dk, uanset om det drejer sig om ris, ros eller gode idéer til indhold på bloggen.

Vi hører altid gerne fra dig, og hvis du sidder med en håndbold-fan i maven, og har talent for at skrive, har vi også altid en plads på holdet som håndbold-blogger. Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har viden om håndbold i almindelighed, og lyst til at bidrage til vores blog ved at skrive om dine erfaringer med dansk eller internationalt håndbold.