Oversigt over skattefri poker i Danmark

Alle seriøse pokerspillere i Danmark er klar over vigtigheden af skattefri poker, hvorfor enhver bør vælge denne mulighed hvor dette muligt i online poker. Mange nye i online poker har imidlertid svært ved at finde rundt i de mange pokerrum, der ikke altid helt klart oplyser om deres skattefrihed i forhold til Danmark.

Bonus Riders DK giver skattefrie bonusser

Vi kan her anbefale at besøge Bonus Riders DK, der har lavet en rigtig god oversigt over skattefri poker i Danmark. Dette gør det hurtigt og nemt at danne sig et overblik for danske poker spillere, hvis de er usikker på om et pokerrum er skattefrit. Herudover kan man uden problemer henvende sig til poker portalen med spørgsmål, hvilket er perfekt for specielt begyndere i poker.

Desuden finder man anmeldelser af de enkelte pokerrum på siden, så det er muligt at finde de rigtige pokerrum til ens spillebehov. Selvom en række pokerrum er skattefrie i dag, er deres udbud af pokerspil således meget forskelligt, hvilket betyder en cash game spiller ikke altid bør vælge samme aftale som f.eks. en turnerings eller Sit & go spiller.

Alle skattefrie sider er markeret

Deres skattefri pokerrum er alle markeret tydeligt og i deres specielle oversigt finder man også de bedste skattefri poker bonus på markedet. Dette gør uden tvivl arbejdet nemmere for spilleren, der kun skal koncentrere sig om at vinde sine skattefrie poker gevinster.