Party Poker Gladiator tilbud i november

En af de absolut bedste promotions som spillere fra nær og fjern valfarter til er Party Pokers ”The Gladiator”. Det er en individuel kamp om at indspille så mange points som muligt hver dag man logger ind og belønningen får man i form af adgang til gratis turneringer, kontanter eller den helt store præmie som er en rejse til Los Angeles og deltagelse i LA poker Classic som er en afdeling af World Poker Tour.

Nødvendigt at planlægge sin tid

Planlægning er en nødvendighed i forhold til denne promotion idet der er krav som skal opfyldes for at få ret til denne ekstra Party Poker bonus som denne promotion egentlig er.

For at få den optimale værdi bør man vide hvor mange dage man kan afsætte til at spille og man bør også vide lidt om hvor meget man egentligt kan holde til at spille de dage man har tid. Der skal som minimum spilles 5 dage i november og disse fem dage skal der optjenes 10 Party Poker points for at få adgang til en gratis turnering med præmier for mere end 30.000 kroner. Dette krav er forholdsvis let opfyldt hvilket ikke kan siges om kravet for at vinde den helt store præmie som er den føromtalte tur til Los Angeles.

For at vinde rejsen skal man spille hver eneste af de 30 dage i november og ydermere skal man akkumulere 1500 points hver dag. Det går ikke at spille 4000 points den ene dag og tro at man kan holde fri dagen efter.

Turneringen med 30.000 i præmier og rejsen til Los Angeles er yderpunkterne i dette tilbud. Derimellem findes masser af forskellige kontantgevinster. Eksempelvis modtager man $50 hvis man spiller 15 dage og optjener 50 points per dag. En let opgave for spillere som ofte spiller poker og en god ekstra Party Poker bonus.

Bonus og ekstra gevinster

Det er helt oplagt for især nye spillere at lave en konto op til d. 1. november da man på den måde både får sin indsætnings bonus og ydermere optjener ekstra penge gennem Gladiator tilbuddet.

Ved brug af Party Poker bonuskode riders500 får nye spillere den maksimalt mulige bonus. Du downloader Party Poker gratis software her.

Efter download er lavet oprettes en konto og derfra fungerer alt fuldautomatisk. Dog skal man huske at acceptere deltagelse i Gladiator før man begynder at spille i november.