PokerStars fejrer stor kampagne

Der er ikke lang tid til at PokerStars runder endnu en milepæl, og i den forbindelse kan du vinde helt vanvittigt store præmier. Allerede nu har du mulighed for at vinde store kontante præmier i denne kampagne, og det som det handler om er at ramme de magiske hænder i forhold til hvilket nummer hånden har.

Det kan derfor være en rigtig god ide at spille flere borde hos PokerStars i den kommende tid, da man derved øger ens chancer for at vinde en af de store kontante præmier som er sat på højkant, og hvis du skulle vinde hånd nummer 70 billion vil du mindst modtage $70.000!

Alle kan deltage

Så længe du spiller løs på de mange cashgame borde af forskellige typer og varianter kan du være med i denne kampagne. Jo flere borde du spiller på, jo bedre chancer har du for at stryge til tops og vinde en overdådig præmie, så man kan faktisk godt sige at værdien ved at spille hos PokerStars lige nu er steget markant.

Hvor stor en præmie du kan vinde hvis du rammer en af de magiske hænder afhænger også af hvor mange VPP Point du har optjent i din nuværende session, så hvis du er vild med at spille flere borde på en gang kan dette også øge værdien for dig.

Få $600 i bonus med koden PSP7824

Hvis du kunne tænke dig at være en del af denne kampagne, men endnu ikke har en konto hos PokerStars er det en god ide at få oprettet en. Hvis du indtaster koden PSP7824 under oprettelse vil du modtage en stor 100 % bonus på op til $600.

Denne bonus kan du blandt andet spille fri imens du deltager i denne kampagne, og du kan selvfølgelig også deltage i det store VIP program hos PokerStars på samme tid.

Klik her og opret din PokerStars konto