PokerStars fejrer Sunday Storm med enorm udgave

Det er snart ved at være et år siden at PokerStars for første gang afholdte Sunday Storm, og det er jo lidt af en milepæl.

Sådan noget skal derfor fejres på ægte PokerStars maner, og derfor vil der den 15. april være en udvidet udgave af eventen.

Helt konkret betyder det, at der vil være $1.000.000 i garanteret præmiepulje, og det koster stadigvæk blot $10+$1 at være med.

Du finder derfor ikke en bedre turnering at være med i, hvis vi taler om april måned, og der er endda mulighed for at få en gratis billet til eventen.

Indskyd $50

PokerStars håber på at tusindvis af spillere har lyst til at fejre det store jubilæum med dem, og derfor tilbyder de lige nu en gratis billet til $11.

Alt hvad du skal gøre for at få del i dette tilbud, er at lave et indskud på $50 eller mere med koden STORM.

Gør du dette korrekt, vil du automatisk få en billet overført til din konto, og så kan du med fordel tilmelde dig eventen i en fart.

Som en ekstra fin ting, er der desuden også minimum $150.000 til vinderen af turneringen den 15. april, så det er ikke småbeløb vi her har med at gøre.

Vind en dusør

Et hav af professionelle spillere hos PokerStars, vil være med når denne specielle udgave af Sunday Storm finder sted, og der vil være dusører på alle deres hoveder.

Det betyder at du vil få indsat $50 til din konto for hver af dem du sender ud af turneringen, og det er blot en god mængde ekstra værdi for alle deltagere.

Har du ikke en konto hos PokerStars, så opret dig allerede nu med koden PSP7824. Så er du klar til at spille op til $600 fri i bonus.

Opret dig hos PokerStars