PokerStars inviterer dig til heads up duel

Der er kommet masser af gode grunde til at besøge PokerStars i løbet af weekenden.

7 nye turneringer

Med intet mindre end 7 nye store turneringer har PokerStars endnu engang distanceret sig fra øvrige udbydere af poker med det suverænt største udvalg. Med disse nye turneringer har du mulighed for at prøve kræfter i både No Limit Texas Hold’Em og ikke mindst Pot Limit Omaha. Du kan spille med om store præmiepuljer for så lidt som $2.22 i den store Saturday Splash hvor $50000 er på spil.

En anden turnering af de syv nye som er værd at ligge mærke til er uden tvivl deres Saturday Duel turnering. Denne turnering er af heads-up format og giver alle deltagere mulighed for at vinde en del af de $20000 der står på spil for bare $11. Det har førhen været svært at finde heads-up turneringer med et rimeligt indskud og en stor garanteret præmiepulje, men nu behøver man altså ikke at lede længere takket være de nye tiltag fra PokerStars.

Nye spilletidspunkter

PokerStars har desuden valgt at tage ekstra stort hensyn til deres europæiske spillere ved at lade alle turneringer starte markant tidligere end førhen. Dette gør at du ikke behøver at bruge hele natten på at spille poker selvom du skulle nå langt i en af deres store turneringer.

Med disse nye og store tilføjelser af online turneringer er der kommet endnu bedre grunde til at spille hos PokerStars, og hvis du gerne vil give dig selv chancen for at vinde din del af de mange penge så skal du bare oprette en konto og lave et indskud.

PokerStars tilbyder netop nu op til $600 i sign-up bonus. Du skal bruge PokerStars kampagnekode PSP7824 når du åbner din konto, så er du automatisk tildelt den store bonus når du indbetaler penge for første gang.