PokerStars runder snart 50 milliarder spillede hænder

Det er nu om dage svært at nævne poker uden at nævne PokerStars. Verdens største pokersite er stadig det største pokersite i verden, og med det antal hænder der efterhånden er blevet spillet hos giganten, kan der heller ikke være nogen tvivl om at PokerStars nok vil sidde på tronen af Online Poker i mange år frem.

50 millarder hænder spillet

PokerStars runder snart astronomiske 50 milliarder spillede hænder på sitet, og det er selvfølgelig en stor ting, så PokerStars har valgt at lave en kæmpe kampagne, der giver alle deres spillere ved real-money bordene mulighed for at skrabe til sig i form af bonus dollars, turnerings tokens og meget andet.

Hele $1.000.000 giver PokerStars væk til deres spillere under den store promotion. Hele festen starter allerede, når hånd nummer 49.700.000.000 starter, og frem til den store ’finale’, når hånd nummer 50 milliarder bliver ramt.

Gigantiske præmier til de heldige

Præmien for vinderen af hånd nummer 50 milliard er intet mindre end $500 i bonus pr. Optjent VPP point i løbet af de sidste 50 hænder, og en lille ekstra bonus på $50.000 kontant. Desuden får alle deltagere ved bordet i den gigantiske hånd et buy in til WCOOP Main Event, der har et indskud på $5200.

Vi kan kun anbefale alle at prøve lykken i denne kæmpe kampagne fra PokerStars, hvor flere milepæl hænder undervejs giver store kontante præmier.

Har du ikke en poker konto på verdens største pokersite, vil vi henlede opmærksomheden på denne fantastiske PokerStars Rakeback aftale. Med denne sikres du optil 52 % tilbage af din rake med VIP programmet på PokerStars.

Klik her og bliv PokerStars kunde