Pot Limit Omaha poker spil online

Omaha Poker er kendt som action spillet indenfor poker, hvilket har været en medvirkende årsag til spillets stigende popularitet blandt mange pokerspillere. Pokerspillet minder meget om Texas Holdem, men i stedet for to kort på hånden får man hele fire kort i Omaha Poker. En anden væsentlig forskel mellem de to poker spil ligger i, at hver spiller skal bruge minimum to kort fra hånden kombineret med tre kort fra bordet til at lave den bedst mulige pokerhånd.

En del udfordringer

Dette giver selvsagt nogle andre udfordringer i Omaha Poker, da man modsat Texas Holdem har fire ukendte kort og flere kombinationsmuligheder på boardet i forhold til at lave den bedste hånd. Dette gør spillet langt mere action præget og løst, hvilket tiltaler mange pokerspillere. Herudover spilles Omaha Poker normalt som Pot Limit eller Fixed Limit, hvilket medvirker til større action pga. fraværet af muligheden for at gå direkte all in preflop.

Dette har gjort Omaha Poker til det nye Texas Holdem indenfor online poker, og spillet er mere populært end nogensinde før. Flere og flere spillere skifter således over til Omaha Poker fra andre spil eller kombinerer dette med f.eks. Texas Holdem. Vi kan klart anbefale folk at prøve dette fantastiske spil, der byder på masser af udfordringer og er en spændende afveksling til andre poker varianter. I modsætning til tidligere finder man masser af omaha action døgnet rundt i dag på alle online pokersider, hvilket har gjort spillet let tilgængelig for pokerspillere der ønsker at prøve kræfter med noget nyt.

Rakeriders anbefales

Vi anbefaler ydermere folk at signe up på en ny pokerside igennem Rakeriders.dk, der har aftaler med alle de bedste pokersider og tilbyder rakeback og bonusser til alle nye spillere, hvilket er en god ekstra skilling at tage med, når man lærer et nyt pokerspil. Læs flere poker blogs ved at besøge vores Poker blog venner.