Rehne Pedersen

En sindig nordjyde er det som beskriver Rehne Pedersen allerbedst. Hjemhørende i Ålborg og med mange gode poker turneringsresultater bag sig så er han værd at skrive et par linjer om. Den danske pokerverden stiftede første gang bekendtskab med Rehne Pedersen tilbage i 2005 hvor han under World Series of Poker endte som nummer 52 i en turnering hvor det kostede godt 6000 kroner at deltage. Siden gik det slag i slag for nordjyden og han har siden han optrådte på vindere af turneringspræmier lavet yderligere 13 resultater.

WPT sejren er det største

Den største bedrift er sejren i midten af december 2005 hvor Rehne hjemtog sejren i Five Diamond World Poker Classic som fandt sted i Las Vegas på det berømte Bellagio Hotel og Casino. Sejren indbragte mere end 2 millioner dollars og Rehne har i karrieren i alt vundet 11,500,000 kroner på turneringspoker og derudover er det vel også blevet til en skilling (nordjysk) på online pokerbordene hvor Rehne spiller No Limit Texas Hold’Em med indsatser på $2-4 og op til $10-20.

Den sympatiske spiller deltager ikke så ofte i live poker turneringer og fra midten af juli i 2007 til begyndelsen af 2010 var det småt med resultater hvilket dog ikke skyldes at Rehne har lagt pokeren på hylden men mere at udgifterne til rejse, ophold og indskud i de store turneringer er eskaleret gennem de senere år og da konkurrencen samtidigt er blevet væsentligt hårdere så giver det ikke længere megen mening at være professionel live turnerings pokerspiller.

Fornem fjeredeplads til Rehne

Resultaterne taler dog sit eget sprog idet at Rehne stadig ligger på en fornem fjerdeplads når man kigger på listen over danskere med fleste penge vundet i pokerturnering. Førstepladsen indehaves af Peter Eastgate med godt 60 millioner vundne kroner efterfulgt af Gus Hansen med 45 millioner kroner indtjent og Theo Jørgensen et par hundrede tusinde kroner foran Rehne.