Round 2 turneringer hos PokerStars

Der er mange gode grunde til at man skal starte med at spille poker hos PokerStars. De er nemlig de største i hele verden, og der er gode muligheder for at vinde penge uden omkostninger hos deres side.

Hver uge man kan blandt andet deltage i forskellige freerolls der kan sikre en plads i de store Round 2 turneringer som spilles hver lørdag og søndag.

I disse events vil der være en garanteret præmiepulje på $2000, så der er mange gode grunde til at man skal prøve lykken i en af de forskellige freerolls.

Ganske gratis

Det er helt gratis at spille med i de mange freerolls som kører hos PokerStars, og hvis du formår at ende på et af de 11 sidste borde i en af de mange satellitturneringer, vil din plads være sikret.

For dem der ikke orker at begive sig i kast med en af de gratis freerolls, kan man også købe sig direkte ind for bare 50 FPP Point.

Det er derfor kun op til dig selv om det skal koste noget at være med i en af de to ugentlige Round 2 turneringer, og den $2000 garanterede præmiepulje bliver doneret af PokerStars selv.

Husk korrekt bonus kode

Et godt råd er desuden aldrig til at tage fejl af, og hvis du vil få mest muligt ud af at spille hos PokerStars, skal du bruge den rette bonus kode.

Ved at indtaste PSP7824 under din tilmelding, vil du således være sikret en 100 % bonus på op til $600, og pengene er klar til at blive spillet fri så snart du laver dit første indskud.

Husk desuden at både gevinster, bonusser og diverse VIP belønninger er skattefrie efter at PokerStars den 1. januar 2012 fik en dansk licens.

Der er derfor kun fordele ved at oprette sig som kunde, så benyt linket herunder og kom i gang med spillet hos PokerStars.

Opret dig hos PokerStars