Vildt tilbud: Scoring i overtiden og du får din indsats retur

Unibet Play nowVi kender det allesammen. Du har lavet en kupon med flere kampe, og du mangler bare, at den sidste kamp skal gå hjem, for at du har vundet den helt store gevinst.

Dit mandskab fører med 1-0, vi er netop gået ind i dommerens tillægstid og modstanderholdet får et straffespark. De sparker bolden ind, kampen ender uafgjort og en følelse af vrede og skuffelse breder sig i kroppen. Den følelse kan du nu slippe af med, da Unibet giver dig et helt fantastisk tilbud.

Udnyt Unibets tilbud lige her —>

Under VM 2014 i Brasilien kørte Unibet med det samme tilbud, og her kostede det bookmakeren 120.000 kr. at have denne promotion. Unibet betalte nemlig tilbage til alle deres spillere, hvis der blev scoret i overtiden, og det gjorde der flere gange i løbet af VM.

Nu er Unibet tilbage med samme promotion, men denne gang gælder det ikke VM, men derimod verdens bedste fodbold liga, Premier League, samt europas største klubturnering, Champions League.

Hvordan benytter jeg mig af tilbuddet?

Det er faktisk ganske simpelt at benytte sig af Unibets flotte overtidsscoring-tilbud. Hvis du spiller for max. 750 kr. på enten kampens resultat, Halvleg/Fuldtid, Første målscorer eller sidste målscorer, så vil Unibet altså refundere op til 750 kr. hvis der bliver scoret et mål i overtiden af den kamp, som du har spillet på.

Et eksempel kunne være, at du har spillet 500 kr. på at Argentina ville vinde 2-0 over Iran under det overståede VM. Det resultat holdt ikke, men som de fleste nok husker, så scorede Lionel Messi et rigtig flot mål i dommerens tillægstid. Kampen endte 1-0 og du ville derfor tabe dit bet, men da der blevet scoret et mål i overtiden, ville Unibets overtidsscoringsgaranti sikre dig, at du ville få dine penge igen.

HUSK:

For at kunne benytte dig af tilbuddet, skal du huske at tilmelde dig kampagnen, inden du spiller på en kamp.

Der vil maksimum blive tilbagebetalt op til 750 kr. Dvs. hvis du spiller 1000 kr. på et udfald, så vil du altså max. få 750 kr. retur.

I tilfælde af at en kamp i Champions League går i forlænget spilletid eller straffesparkskonkurrence, vil bettet altså ikke tælle med. Det er kun scoringer i de forlængede minutter af den ordinære spilletid, som tæller med.