Sikker poker hos Betsafe Poker

Betsafe Poker har gennem mange år tilbudt deres spillere en sikker oplevelse med deres mange spændende produkter, og med de seneste dramatiske begivenheder der er sket i online poker er det vigtigt at pointere at det er helt sikkert og legalt at spille online poker hos Betsafe Poker.

Ingen amerikanske kunder

Siden 2006 har Betsafe ikke tilladt amerikanske kunder på grund af de lovmæssige problemer, og Betsafe Poker garanterer desuden også at deres fremtidige drift af deres side vil ske i henhold til den lovgivning som er på området. Med andre ord kan du spille sikker og tryg poker hos Betsafe Poker.

Hvis du endnu ikke har spillet hos Betsafe Poker er der masser af gode grunde til at komme i gang med det samme. Der er netop kommet endnu bedre betingelser for deres store $2000 sign-up bonus, og med store månedlige kampagner og et helt fantastisk VIP program er det svært at argumentere for hvorfor man ikke skal spille lige netop her. Betsafe Poker afholder nemlig store månedlige kampagner hvor man kan vinde ekstra store præmier for ens spil, og med op til 44.5 % i indirekte rakeback i VIP programmet er der rig mulighed for at få masser ud af ens spil.

Som ny kunde hos Betsafe Poker bestemmer du selv hvilken sign-up bonus du vil have på dit første indskud, og hvis du vælger den store $2000 bonus har du nu endnu lettere krav for hvad du skal spille før den store bonus blive udbetalt til din konto. Betsafe Poker tilbyder desuden også poker bonusser på både $1000, $500 og ikke mindst $200.

Skræddersyet bonus til alle

Hver bonus er skræddersyet til at imødekomme din aktivitet ved bordene, så du kan være helt sikker på at du aldrig går helt galt i byen når du spiller hos Betsafe Poker.

Oplev den bedste kundeservice her!