Spil med i det store USD 60000 Point Race med Betfair Poker

Februar måned er så småt ved at være halvvejs færdig, men du kan stadig nå at spille med i det store vanvittige $60.000 Points Race som Betfair Poker afholder eksklusivt for deres kunder. Alt hvad du skal gøre for at spille med om de mange penge er at optjene point ved at spille ægte penge spil med Betfair Poker. Alle dine point tæller med i det store leaderboard der giver vinderen intet mindre end $8.000 i kontant præmie.

Spillervenligt Rake Race

Det store race er yderst spillervenligt og top 100 vil få en kontant præmie udbetalt med Betfair Poker. Som tidligere omtalt venter der hele $8.000 i præmie til vinderen, og det er noget man kan kalde solid værdi. Denne store promotion har ingen påvirkning på hverken din sign-up bonus eller din plads i det store VIP program med Betfair Poker, hvilket altså blot betyder ekstra værdi for dig som spiller.

Betfair Poker har i mange år været kendt for at give enormt meget tilbage til deres loyale kunder, og efter at Betfair skiftede til det store OnGame netværk har de store præmier nærmest stået i kø for de mange kunder som har valgt Betfair Poker som deres foretrukne sted at spille poker.

Hvad enten du spiller cash games, multi-table turneringer eller Sit N Go vil du optjene 1 point i det store race for hver £0.05 du betaler i rake. Dermed er det nemt at få en stor kontant præmie i denne store promotion som kun tilbydes kunder hos Betfair Poker.

Afsluttes den 21. februar

Det hele slutter den 21. februar hvor vinderen vil blive kåret og kan glæde sig over en præmie på enorme $8.000 kvit og frit. Da februar stadig er lang har du masser af muligheder for at tage del i dette spændende og gode tilbud med Betfair Poker.

Spil hos Betfair og få bonus!