Spil med i million turnering hos Party Poker

Det er en helt speciel oplevelse at spille med i de største pokerturneringer på internettet. Afhængigt af hvor stor præmiepuljen er, kan en høj placering ændre ens liv markant. Der er nemlig vanvittigt mange penge på spil når de forskellige udbydere af online poker åbner dørene op til et væld af helt vanvittigt store turneringer. Hos Party Poker elsker de at gøre poker til en succes for deres mange spillere.

En million dollars garanteret

Derfor afholder de fra tid til anden en enorm $1.000.000 garanteret turnering hvor der venter minimum $200.000 til vinderen. Den kommende udgave af deres million turnering vil udfolde sig den 1. maj.

Har du endnu ikke en konto kan du oprette en på få minutter og få en 100 % sign-up bonus på op til $500. Benyt koden RIDE500 for at få denne flotte Party Poker bonus.

Det koster dog en del penge at spille med i så store turneringer, men heldigvis vil Party Poker allerede nu kunne give dig et sæde til turneringen for så lidt som $1. Hver dag kører der nemlig masser af store satellitturneringer hvor du meget billigt kan være sikret en plads ved den virtuelle filt når mindst $1.000.000 vil blive delt ud. Flere forskellige danske profiler har før stukket næsen frem i disse store turneringer hos Party Poker. Senest var det Simon Ravnsbæk der sikrerede sig $200.000 da han gik hele vejen fra et par måneder tilbage.

Hvis man ikke ønsker at bruge tid eller kræfter på at prøve at kvalificere sig til turneringen billigt, kan man vælge at købe sig direkte ind. Det koster $600+$40 at spille med i den store Spring Million turnering. Turneringen har en særdeles god struktur der giver alle deltagende spillere hele 20.000 chips at spille for. Hvert niveau varer 20 minutter og giver dermed plads til uendeligt meget poker og chancen for at vinde den helt store præmie hos Party Poker.

Spil skattefrit hos Party Poker

Det kan også nævnes at Party Poker er officielt skattefrit, så det kunne meget vel være dig der kunne tage mindst 1 million danske skattefrie kroner i lommen når turneringen bliver spillet den 1. maj.

Få Party Poker bonus her!