Spil med i store garanterede turneringer billigt

En af de mest populære former for pokerspil er uden sammenligning poker turneringer. Dette skyldes ikke mindst muligheden for gode penge præmier, der kan vindes for et meget lille indskud.

Gode muligheder for nybegyndere

Hobby pokerspillere, der ønsker at spille om rigtig mange penge, kan samtidig uden problemer få opfyldt denne drøm. Dette er på grund af de mange satellitturneringer på næsten alle online pokersider, der giver mulighed for at vinde adgang til større turneringer på både pokersiden og til live poker events.

En spændende pokerside er for eksempel Bet365, der tilbyder kæmpe udbud af garanterede turneringer, men samtidig har masser af satellitturneringer til alle de største turneringer. Dette betyder du kan vinde adgang uanset størrelsen af din pengepung og dermed få chancen for at vinde flere hundredetusinde kroner.

$200.000 garanteret turnering

Deres mest populære poker turnering er selvfølgelig søndagsturneringen, der med $200.000 garanteret er kæmpe turnering for langt de fleste spillere. Indskud til turneringen er imidlertid også på hele $320, hvorfor satellitter er den foretrukne vej for næsten alle spillere i turneringen hver søndag.

Disse findes heldigvis også til meget overkommelige indskud, hvor du kan kvalificere dig for bare $3.30 hver uge. Find ud af mere om Bet365 Poker her og hvordan du modtager en $500 Bet365 Poker Bonus nu.