Spil med i USD 25.000 race hos Betfair Poker

Hvis du går og drømmer om et godt sted at spille poker, bør du på alle måder kigge nærmere på Betfair Poker. Gennem årene har Betfair Poker været et af de mest populære pokersites i Europa, og det er der masser af gode grunde til. Betfair Poker er nemlig en af de udbydere, der giver mest tilbage til deres spillere, og hvad enten du er til kolde kontanter, store live turneringer eller noget helt tredje har Betfair Poker altid noget ekstra at byde på.

Flere kampagner og større udvalg

Siden Betfair Poker i 2010 flyttede til det store OnGame netværk, er de store promoveringer blot blevet større, og det er synd at gå glip af de mange fremragende tilbud, som du eksklusivt finder hos Betfair Poker.

Endnu engang har Betfair Poker valgt at donere masser af penge væk til deres loyale kunder fra Skandinavien. Den 17. marts lyder startskuddet i deres store og helt nye $25.000 rake race. Det store race er kun for spillere i Skandinavien og giver således de deltagende spillere uhyre stor værdi.

Det store race henvender sig til cash game spillere på alle niveauer, og alt hvad du skal gøre er at spille med i de mange spændende ring games hos Betfair Poker, og så vil du automatisk optjene point og komme frem i det store race. Det store race har ingen påvirkning på de øvrige fordele ved at spille poker hos Betfair Poker. Dermed skal du hverken bekymre dig om at blive trukket i bonus eller cashback, når du vinder din præmie i dette store race.

Med hele $25.000 i puljen bliver der endnu mere at spille for hos Betfair Poker. Det store race kører fra den 17. marts til den 7. april og er som tidligere nævnte kun for skandinaviske spillere.

Opret dig gratis nu

Opret dig hos Betfair Poker i dag og spil med i det store $25.000 Nordic Race og vind din andel af den store præmiepulje helt gratis. Nye spillere kan modtage en $2500 Betfair Poker Bonus oveni, hvis de anvender bonuskode WELCOME2500 i forbindelse med første indskud.

Opret Betfair konto!