Spil poker om penge på nettet

Det er og bliver mest interessant at spille poker om penge. Beslutninger som tages hvis der ikke er noget på spil andet en play money tenderer til at være uden hold i virkeligheden og er bare et klik med musen uden konsekvenser i og med at et reload af play money chips kan laves på alle poker sites. Dog er det klart en rigtigt god ide lige at chekke en software ud ved at spille et par hænder play money for at få en føling med softwaren og jeg anbefaler at man downloader en del af alle de gratis pokersoftware programmer førend man beslutter sig for hvilket pokerrum man vil spille hos.

Mange forskellige pokerrum

Der findes mere end 500 forskellige online pokerrum men det er bestemt ikke alle som er velegnede for danskere. En del pokerrum henvender sig specifikt til eksempelvis spanske eller fransk spillere og support er dermed forholdsvis svært for danskere som ikke behersker disse sprog. Endvidere er nogle af pokerummene ganske enkelt for små til at det kan betale sig at lave en konto hos dem da der er alt for få spil i gang og ofte på indsatser som ikke passer sig for en nybegynder.

Derfor anbefales det at holde sig til store og anerkendte brands såsom PokerStars som er verdens største pokerrum hvor du modtager $600 i bonus ved at bruge følgende PokerStars kampagnekode, PSP7824. Full Tilt Poker anbefales også varmt. Der er verdens næststørste pokerrum og det sted hvor alle de højeste spil spilles og hvor man finder Gus Hansen og Theo Jørgensen på velvoksne indsatser og af og til ses også den anonyme dansker Sunra18 på Full Tilt Poker. Af andre pokerrum der anbefales til spil om penge på nettet synes jeg at følgende software bør downloades. Classic Poker fordi de har en fantastisk dansk support og fint med spil. Ladbrokes poker fordi de også henvender sig rigtigt meget til danske spillere, Betfair poker grundet den enorme mængde sportsbook interesserede spillere som frekventerer pokerbordene og dermed findes der rigeligt med let modstand. Sidst men ikke mindst så har 888 poker en ret stor stjerne hos mig da den bonus som gives plus den manglende kvalitet hos modstanderne er intet mindre end fremragende.

Find den fulde liste over de gode sider

Du kan her finde en fuld liste over gode anbefalelsesværdige pokerrum hvor du kan spille Poker på nettet.