Stort radio show under WCOOP hos PokerStars

Med en samlet præmiepulje på $30.000.000 er dette års udgave af WCOOP allerede ved at være blevet en stor succes hos PokerStars. Det er dog ikke alle spillere der har pengene til at spille med i de store turneringer, og derfor tilbyder PokerStars en lang række fine tilbud til de spillere som måbende må se med fra sidelinjen. Hver dag finder du nemlig et direkte radio show hvor du kan lytte med om hvordan turneringerne udspiller sig, og bedst af alt få adgang til store freeroll som kun er for kunder hos PokerStars som lytter med.

Eksklusive freerolls

Under dette års WCOOP vil PokerStars være værter for en lang række særlige freerolls som du gratis kan være med i. Kodeordet til hver turnering vil blive offentliggjort på deres online radio, så det kan derfor være en god ide at lytte med hvis man gerne vil give sig selv chancen for at vinde lidt gratis penge. Derudover vil der også blive afholdt satellitturneringer som du gratis kan være med i hvor du kan vinde adgang til flere af de store WCOOP events. Med disse mange flotte tilbud kunne WCOOP blive en stor succes for dig uden at du skal have penge op af lommen.

Lyt med hver dag

Hver dag kan du lytte med i det storslåede program hvor alle de store turneringer under WCOOP bliver dækket. Benyt chancen for at komme ind bag tankerne på flere erfarne spillere som vil kommentere slagets gang mens de kommende stjerner vil vinde et armbånd i ægte guld hos PokerStars.

Opret dig med det samme og så kunne du også lytte med, og for nye kunder gives der en flot 100 % bonus på op til $600 på ens første indbetaling. Brug koden PSP7824 når du opretter din konto, så er du sikret markedets bedste bonus hos PokerStars.