Survival of the Fittest hos Inter Poker

I november måned er der lagt op til en spændende kampagne hos Inter Poker. Navnet er Survival of the Fittest, og det går som navnet antyder ud på at være den stærkeste pokerspiller i en lang række turneringer.

Her vil du finde Head Hunter turneringer i både Full Ring og Short Handed formatet, og fælles for alle turneringer er at de hver vil besidde en garanteret præmiepulje og meget lave indskud. Dette er således et rigtig godt tilbud fra Inter Poker, så hvis du vil være med bør du få lavet en konto hos dem med det samme.

Kører i november måned

Det hele sker fra den 7-13. november 2011, og alle kunder hos Inter Poker kan være med. Det kan desuden være en rigtig god ide at deltage i så mange af turneringerne som muligt, for hvis du er den spiller der har elimineret flest modstandere i løbet af perioden eller har lavet de bedste resultater, vil du kunne blive inviteret med til en turnering kaldet The Hunt-Master.

Dette er en heads-up turnering hvor vinderen vil få €1000 i kontant præmie, så dette er et rigtig godt incitament for at få spillet en masse poker.

Du kan også være med

Alle kunder hos Inter Poker kan deltage i denne kampagne, så hvis du synes at disse tilbud lyder som nogen der fanger dig, så er bare med at få oprettet en konto med det samme. Det tager under 5 minutter, og er selvfølgelig helt gratis.

Hold desuden rigtig godt øje med de mange kampagner som hele tiden kører hos Inter Poker der både kan give dig ekstra penge men også adgang til store online og live turneringer.

Opret din konto hos Inter Poker lige her og læs mere om hvor mange præmier du kan vinde.

Få op til €1000 i bonus her!