Tom Dwan med frygtelig start i Million Dollar Challenge

Tom ’durrrr’ Dwan der sidste år udfordrede hele verden til en stor heads-up match på 50.000 hænder enten i No Limit Holdem eller Pot Limit Omaha har ikke fået den bedste start på sin udfordrer nummer 2, nemlig Daniel ’Jungleman12’ Cates. Selvom den første udfordrer i rækken – nemlig Patrik Antonious, og Dwan ikke har fået spillet deres udfordringen færdig endnu, er Dwan gået igang med kampen mod Daniel ’Jungleman12’ Cates.

Cates var ikke klar over udfordringen

Dwan og Cates har længe spillet mod hinanden i de største No Limit Holdem cash game spil online, men det har åbenbart gået Cates’s næse forbi at Tom Dwans Million Dollar Challenge var åben for alle, og at man bare skulle melde sin ankomst for at deltage.
Således er udfordringen bygget sådan sammen at udfordren og Tom Dwan spiller 50.000 hænder på PLO $200/400 eller NLHE $200/400 Heads up. Hvis Tom Dwan er oppe med $1 eller mere efter de 50.000 hænder skal udfordren aflevere $500.000 til Dwan. Hvis det derimod er udfordren der er oppe med en enkelt dollar skal Dwan aflevere $1.500.000 til udfordreren.

Daniel Cates har længe haft rigtig godt fat i Tom Dwan online og derfor troede han også at det var et svindel nummer da Dwan bekræftede at Cates kunne deltage i udfordringe, og det tog således heller ikke mere end 2 uger fra at det kom på tale til at de to duellanter kom igang.

Ingen dans på roser for Dwan

Det har dog ikke været en dans på roser for Dwan indtil videre. Daniel Cates har mildest talt kørt Dwan midt over og således er Cates oppe med mere end $500.000 efter blot 5000 hænder. Ganske enkelt imponerende. Der følges spændt med i udviklingen af kampen som af mange spåes til at blive en af de vildeste heads-up kampe nogensinde online.

Se flere poker artikler og læs mere om online poker i denne Poker blog.