Tony G fik ikke erhvervet sig Peter Eastgates bracelet

Den litauiske pro Tony G er altid kendt for at have en mund der fra tid til anden kan give et par gigantiske verbale svinere med på vejen til hans modstandere, og en lille joke eller to er Tony G også ofte rammen for. Senest var det dog ingen af delene som Tony valgte at fortælle løs om. Han havde nemlig besluttet sig for at han for alt i verden ville vinde auktionen af Peter Eastgates WSOP 2008 Main Event armbånd, og det skulle altså bruges af hans kære hund Zasko.

Tony G gabte for højt

Det endte dog med at Tony G gabte lidt for højt. Tidligere var meldingen fra Tony G nemlig at han for enhver pris ville eje armbåndet sådan hans kære hund kunne lufte sig med et af pokerens mest respekterede bracelets. Det var nok heller ikke mange poker interesserede der forventede at armbåndet ville blive solgt for $147.500 da auktionen var slut.

Pengene fra den store auktion går dog ikke ned i lommerne på Peter Eastgate selv. Hele formålet med at sælge armbåndet var nemlig at pengene skulle doneres direkte til UNICEF som er en anerkendt velfærdsorganisation der støtter de mennesker rundt omkring i verden der har det værst. Dermed venter der altså nu en check til UNICEF på $147.500 som skal bruges til at hjælpe mennesker i nød, og det var måske også en af grundene til at auktionen blev så stor en succes som den blev.

Vurderingen var på $16.500

Den offentlige vurdering på armbåndet blev sat til $16.500, og da hammeren faldt for sidste gang var det altså på et noget højere beløb at armbåndet skulle overgives til den højest bydende der valgte at betale $147.500 for at – hvis ikke kalde sig verdensmester – så i hvert fald at kunne kalde sig ejer af armbåndet som verdensmesteren Peter Eastgate vandt i 2008.