Turneringer for nye spillere hos Ladbrokes Poker

Ved at blive kunde hos Ladbrokes Poker kan man få del i en masse gode kontante tilbud, men der er mere end bare bonusser og et VIP program i vente.

Ladbrokes Poker giver nemlig også alle nye spillere muligheden for at deltage i to store turneringer der udgør en samlet værdi af €1000.

Det kan derfor være klogt at vælge denne udbyder frem for så mange andre, og hvis snakken falder på bonusser, er der ekstra god grund til at læse nærmere.

Ladbrokes Poker har nemlig fjernet de gamle og erstattet dem ned nogen nye som er meget bedre og væsentligt mere indbringende.

Få op til 12.500 kroner i bonus

Det nye bonus system hos Ladbrokes Poker gør at man kan få op til 12.500 kroner i bonus. For at få denne rekord høje bonus skal man bare indsætte 5.000 kroner til ens konto, og så vil man kunne spille 5 portioner af 2.500 kroner fri.

Man behøver dog ikke at indsætte så meget for at få lidt ekstra værdi. Der er nemlig også mindre bonusser til dem der indbetaler lidt mindre til deres konto, og som bekendt er VIP programmet åbent for alle nye kunder.

VIP programmet og de to turneringer

Ladbrokes Poker har et VIP program som hedder Players Club. Her kan du få op til 30 % i rakeback samt andre fordele, og det er helt gratis at benytte sig af.

De to turneringer som man får adgang til efter ens første indskud, er henholdsvis en freeroll og en added turnering.

Den førstenævnte spilles hver onsdag 19.30 dansk tid, og det er kun muligt for nye spillere at tilmelde sig.

21.00 den samme dag vil der så også blive spillet en added turnering hvor præmiepuljen er på €500 foruden de penge som deltagerne selv genererer.

Besøg derfor Ladbrokes Poker nu og få op til 12.500 kroner i bonus og adgang til disse to fornemme turneringer.

Opret din konto nu