Unibet er klar med lækkert live-odds tilbud

Unibet Play nowLige nu er EM i kvindefodbold i Sverige i fuld gang, og det er ikke gået bookmakerne næsten forbi. Således er Unibet klar med et rigtig lækkert tilbud til dem der gerne vil have lidt ekstra spænding, når de danske helte skal i kamp. I kamp skal de danske helte i aften, når de i kvartfinalen står over for Frankrig.

Læs mere om den svenske bookmaker her

Danmark var som bekendt mere eller mindre røget ud af turneringen, og bookmakerne gav ikke de danske kvinder mange procenter for at gå videre. To kampe skulle ende med ét bestemt resultat, og først derefter skulle der trækkes lod om hvem der skulle gå videre. De to resultater flaskede sig helt utroligt, og så trak de danske fodboldkvinder det længste strå i lodtrækningen om at gå videre.

I aften kan du altså følge de danske helte, og få ekstra spænding med Unibets live-odds tilbud (kampen kan følges klokken 20.45 på eurosport).

Det fantastisk tilbud fra Unibet:

Spil 5 livebets á minimum 50 kroner  med minimumsodds på 1.20 (jf. regler og vilkår) på EM i fodbold for Kvinder og Unibet giver dig 50 kroner tilbage, uanset om du vinder eller taber, og det endda som kontant belønning!

Sådan tager du del i det lækre tilbud

  1. Acceptér tilbuddet (“Kvinde EM Live”) under ”Min konto” > ”Min bonus” > ”Bonustilbud” fra d. 12.7.13 kl 12 CET og inden d. 19.7.13 kl. 23.59 CET.
  2. Spil 5 x minimum 50 kroner på Livebetting
  3. Dernæst får du indbetalt en kontant belønning på 50 kroner på din Unibet konto, uanset om du har vundet eller tabt dine spil

Tips til kampen mellem Danmark og Frankrig

Selv om man som dansker naturligvis gerne vil anbefale en dansk sejr, så vil det være mere med hjertet end med hjernen. Derfor har vi valgt at se bort fra at spille på hvem der vinder kampen, og kigget på over/under spillet. Mod Finland skabte Danmark et utal af chancer, men skarpheden manglede. Der skulle ikke meget til for at have scoret både 3 og 4 mål.

Derudover har Danmark scoret i samtlige kampe hidtil. Mon ikke, at det også kan blive til mål mod Frankrig. Ser man på franskmændene, har de scoret tonsvis af mål allerede og ligeledes scoret i samtlige opgør.

Vores bedste tip er derfor:

Frankrig-Danmark: Over 2.5 mål

Få 1.000 kroner i bonus

Har du endnu ikke en konto hos Unibet, kan du oprette en nu og få op til 1.000 kroner i velkomstbonus. Det er en rigtig lækker bonus, som skal spilles igennem 6 gange. Bonussen er en 100% op til 1.000 kroner, og det betyder at du får 1.000 kroner i bonus hvis du indsætter 1.000 kroner. Det mindste beløb du kan indsætte for at modtage en bonus er 80 kroner. Indsætter du 80 kroner, vil du tilsvarende modtage 80 kroner i bonus.

Unibet er en af de største bookmakere i verden, og den Svenske bookmaker er da også sponsor for både Fc Midtjylland og Fc København. Derudover er de også sponsor for en masse andre klubber i Danmark. Unibet har naturligvis dansk licens, og det betyder at du trygt kan spille hos dem. Det betyder også, at alle dine gevinster er skattefrie, og det gælder naturligvis også din bonus.

Du kan derfor spille med god samvittighed, uden at du behøver at tænke på om det er ulovligt, eller om skattefar kommer forbi og snupper halvdelen.

Unibet kendt for høje Odds

Den svenske Bookmaker er kendt for sine høje odds, som altid er i toppen af markedet. Derudover kan man som regel finde et hav af spil, som de mindre bookmakere ikke har mulighed for at tilbyde. At Unibet er en stor bookmaker, kan man naturligvis også se i forhold til deres kundesupport. Således har du mulighed for at komme i kontakt med dem fra 8-24 hver dag – også søndag.

Er du kommet ud af døren uden at have fået spillet, har du naturligvis også mulighed for at live-odds på din mobil og tablet. Du har endda mulighed for at spille uden NemID, da det ikke kræves for at spille på din mobil og tablet. Første gang du spiller på din mobil og tablet, vil der desuden være en lækker bonus til dig på 100 kroner, så tjek Unibet ud på din mobil eller tablet.

Bemærk dog, at du ikke kan indsætte og hæve penge i den mobile udgave, så du skal altid huske at have penge på din konto, så du kan odds og bette på Unibet på farten.