Unibet Sports Betting giver op til 750 kroner bonus

Unibet Sports Betting tilbyder alle nye danske kunder en glimrende sign-up bonus på op til 750 kroner. Det eneste man skal gøre for at få denne bonus er at oprette sig som spiller og få lavet et indskud. Derefter vil man få ens sports betting bonus udbetalt løbende mens man placerer væddemål på alle de spændende tilbud som man finder hos Unibet.

Live Betting for alle

Som noget ekstraordinært tilbyder Unibet også live betting hvor man sekund for sekund kan følge med i de største begivenheder inden for sport. Disse lækre muligheder giver god grund til at spille hos Unibet.

Det er dog ikke kun en bred og velfungerende sports betting afdeling du finder hos Unibet. Unibet Poker har i mange år fungereret som en af de bedste udbydere af online poker, og med et væld af kontante fordele er det en rigtig god ide at kigge nærmere på deres spændende produkt. Som ny spiller hos Unibet Poker kan man få både en stor sign-up bonus og en ugentlig loyalitetsbonus. Disse to muligheder kombineret giver mulighed for et vanvittigt højt afkast på ens spil, og man bør ikke gå glip af denne fremragende mulighed for at få en god aftale på det store Microgaming netværk.

Nye spillere vil få en lækker sign-up bonus på op til €1.000. Det kræver blot 12.000 VIP point at få den store bonus udbetalt, og det bedste af det hele er at du kan kombinere din bonus med den ugentlige loyalitetsbonus, og på den måde kan du få langt mere ud af dit spil end ved de øvrige udbydere på Microgaming netværket. Det nye og opdaterede loyalitetsprogram hos Unibet Poker giver dig en ugentlig udbetaling på 30 % af din samlede rake for den forløbne uge.

Få din bonus hos Unibet Sports Betting

Tjek den lækre sports betting bonus på op til 750 kroner og de mange lækre tilbud hos deres pokerside.

Få sports bonus her!