Vind adgang til en USD 200000 turnering hos Party Poker

Hver lørdag uddeler Party Poker hele 50 sæder til deres store søndagsturnering med i alt $200.000 i garanteret præmiepulje. Du kan vinde sædet ganske gratis.

50 sæder på spil

Party Poker er simpelthen så gavmilde, at de har valgt at udlodde hele 50 sæder hver eneste uge, til deres ugentlige $200K Garanteret søndagsturnering. Det bedste ved det hele er, at du ganske enkelt kan vinde et af disse sæder helt og aldeles gratis. Hvilket må siges at, være et super godt tilbud, som alle kan være med til.

3 veje til det forjættede land

For at du kan sikre dig et af deres 50 sæder, skal du blot gøre 1 af 3 mulige ting. Enten kan du vælge at spille med i de daglige landebaseret, gratis turneringer. Hvorfra top 10 fra hver turnering, går direkte videre til 50 Seat Frenzy finalen, hvor du kan vinde dit sæde til $200.000 søndagsturneringen. Eller du kan vælge at betale $2 for deltagelse, i en af lørdagens 2 kvalifikationsturneringer til 50 Seat Frenzy finalen. Til sidst kan du også gøre det, at du køber dig direkte ind i 50 Seat Frenzy finalen som koster $15, hvor de 50 sæder til $200.000 søndagsturneringen er garanteret.

Det kan ganske enkelt ikke være nemmere, og det er noget som alle burde kunne være med til. Både hvad angår pris niveauet, og niveauet på modstanderne i de forskellige satellitter og kvalifikationsturneringer. Når Party Poker kører så godt et satellit og kvalifikationsprogram til deres store søndagsturnering, betyder det naturligvis også, at der kommer mange tilmeldinger til søndagsturneringen. Hvor niveauet også er meget varierende, da der både er rigeligt med hajer og dygtige pokerspillere, men heldigvis også godt med knapt så erfarne og dygtige pokerspillere. Derfor kan det sagtens være, at du kan spille dig hele vejen til tops i selve søndagsturneringen, helt uden at det har kostet dig en eneste krone. Alene det er jo en ren udfordring i sig selv.

Tøv derfor ikke med at få tændt din PC eller Mac, og åben en Party Poker konto med det samme. For at gøre det endnu mere attraktivt, så har Party Poker valgt, at give alle de nye kunder en solid Party Poker bonus på 100 % op til $500, ved første indskud.

Skriv RIDE500 i Party Poker bonuskode feltet, og modtag en skattefri Party Poker bonus på 100 % op til $500.